Battlefield

Men herregud, skämmes! En evighet sedan jag bloggade. Vet inte hur många gånger jag tänkt att 'nu ska jag skriva några rader i bloggen' och sedan surfat vidare på Internet och bara några minuter senare glömt bort bloggen... Behöver jag nämna att mitt närminne inte riktigt är med mig ibland!?

Hur som helst, sen sist har det hänt lite saker. Jag har:
repat, tvättat, varit på en klassisk gitarrists exemenskonsert, varit på lunchkonsert där det bjöds på folkmusik, ätit middag med syrran, åkt till Kalix och spelat med Fourplay och bott på hotell, skrivit en tenta i Hållbar Utveckling, bakat bröd, repat igen, gjort lyssningstest åt en kompis som är ljudtekniker, varit på Gambiaredovisning (jag blev sugen på att söka kursen nästa år och åka till Gambia!), varit på Mr.Big konsert, blivit fotad av Maria Clauss (duktig är hon!), gått på stan med Josefin, tränat Body Pump för första gången på fem (!) veckor - herregud vilken träningsvärk det framkallade, varit på ytterliggare en konsert - den här gången med Erik Sundbergs egen musik, fyllt år :), fått fika på sängen av kära syster, färgat håret, städat, bakat med Josefin, bjudit på födelsedagsfika hemma hos mig, varit på Kåren och lyssnat på E-type-tribute, spelat med Fourplay på 50-årskalas i Sikfors, ägnat en hel söndag åt att sitta på arslet i min sköna soffa.

Det var mina senaste två veckor i kort sammanfattning.

Idag vaknade jag upp med världens sämsta humör. Jag var verkligen jättesur. Konstigt att vakna så. Morgonen gick otroligt fort och vips så var jag försenad till repet kl 10.00. På vägen upp till skolan blev jag bara mer och mer pist, utan anledning egentligen. Jag funderade till o med på att vända om och gå hem och lägga mig under täcket igen, så dåligt var det. Men jag bet ihop, bad om lite energi och tog mig igenom dagen. Var dock sjukt trött hela dagen.

Har precis mumsat i mig några varma mackor och den sista lilla biten av tårtan som syrran gjorde åt mig när jag fyllde år. Snart ska jag och min goda vän Josefin se nya säsongen av Top Model. He bli kul! :)


Jag tröttnar aldrig

John Mayer är min husgud. Han är helt otrolig. Jag tröttnar aldrig på hans musik. Den lugnar mig när jag är tankspridd och piggar upp mig när jag behöver inspiration.

Igår hade jag konsert på Kåren. Det var kul. Riktigt kul! Jag hade så fina människor som spelade med mig och stämningen var mysig. Jag är nöjd. Kunde inte ha blivit bättre :)
Önskar lite att jag hade skrivit låtarna som jag sjöng själv. Det hade varit något...

Här är några bilder från kvällen. Har lånat dem av Maria Clauss som tagit dem.


SMASK 2010

Så var produktionsveckan av SMASK 2010 bortgjord. Det har varit långa och dryga dagar med mycket rep och mycket ljud. Jag har gått och lagt mig på kvällarna med alla smaskbidragen som en stor gröt sjungandes i mitt huvud. Jag har inte hunnit städa lägenheten, har inte diskat på hela veckan, har knappt varit hemma överhuvudtaget. Jag har inte hunnit med nästan någonting förutom SMASKrep (och några andra rep). En vecka med fullt schema. Men ack så roligt jag har haft! Så många otroligt coola, duktiga och fina människor det går på den här skolan. Med risk för att låta sentimental eller något liknande, säger jag nu att den här veckan blev långt över mina förväntningar. Jag har haft så himla roligt!! Det har varit värt varenda trött minut där jag suttit vid min körplats och önskat att jag kunnat få gå hem och sova istället :)

Här är lite bilder från veckan, som jag tagit med min mobil så ursäkta kvalitén.

 

 

 

 

 


Scenen med orkestediket ovanför


Dirigenten och delar orkestern


Mina körkompisar :)


Delar av kompet. Väldigt suddigt...


Och en lånad bild från Facebook på orkestern utifrån publikenNu är det bara att ta tag i allt som hamnat i skymundan under den här veckan...


Keep On Walking, Astronaut!

Börjar med att säga att Salem Al Fakir är ett geni. Han skriver otroligt bra låtar. Keep On Walking (som var med i melodifestivalen när den besökte Övik) och hans låt Astronaut är fantastiskt fina låtar. Leta rätt på dem på Spotify och skruva på högsta volym och bara njut. Det gör jag just nu :)

För övrigt har jag idag, måndagen den 8 mars, inlett min mest hektiska vecka på länge. Jag har något inplanerat från morgon till kväll hela veckan. Jag har världens tur dock som får syssla med det jag gör. Spela musik och umgås med fina människor hela dagarna ska jag absolut inte klaga på. Verkligen inte!

Queenkonserterna i helgen gick jättebra. Det var väldigt roligt och vi hade otrolig publik båda kvällarna. Roligt att få vara med säger jag :)

Avslutar med texten från refrängen i Keep On Walking

I was aiming for the sky
Ended up flat on the ground
But once again the sun is rising
I better keep on walking

Godnatt!


Sol ute, sol i sinnet

Idag är det sjukt fint ute. Solen skiner, himlen är blå och det droppar från taken. Jag och Veronica har varit ute i solen en liten stund för att njuta lite. Så härligt! Här kommer lite bildbevis :)

 Snart drar jag iväg på soundcheck och genrep inför Queenkonserterna i helgen. He bli som roligt! ;)


It's gonna get better

Jag är förkyld. Igen! Hur kul är det egentligen på en skala!? Kanske är det kroppens sätt att tala om för mig att jag borde lugna ner mig lite och inte stressa så mycket... Är dock inte så lätt när jag har tusen saker att tänka på och göra. Om några veckor får jag ta det lite lugnt. Kanske till och med åka hem till Övik för lite avkoppling :) Vore ju riktigt nice!!

Gospelmusiken är min räddning just nu. Det är den som peppar mig och taggar mig att orka. Och vilken pepp!

Lyssna på det här när ni får tid:

Magnificent and Holy - Israel & New Breed
Saved By Grace - Israel Houghton
Souled Out - Hezekiah Walker
Bless The Lord (Son Of Man) - Tye Tribbett
Bless The Lord oh My Soul/He's Worthy - Judith Cristie McAllister
Celebrate - Smokie Norful
My Heart Is For You - Fred Hammond
Better - Kirk Franklin
Några stämningshöjare :)

RSS 2.0