On DutyBästa gänget! :D
I söndas spelade vi gospel så det svängde och vi hade SÅ roligt!!

TACK!


En vecka hemma

Så var det då lördag, dagen innan avfärden tillbaka till Piteå, där skolan och en massa arbete väntar på en. En vecka går så otroligt fort så att det nästan är läskigt.

I måndas åkte jag hem till Övik för att vara ledig några dagar och för att träffa mina föräldrar. Jag har inte gjort en enda vettig sak den här veckan. Tv-spelet har varit igång varje dag, några filmer har setts, jag och syrran har gått i myskläder flera timmar om dagen och ansiktet har varit väldigt osminkat. Vi har haft lov helt enkelt, så himla skönt!

Har hunnit träffa lite släkt också naturligtvis, vilket har varit väldigt trevligt och behövligt. Blir ju så långt mellan gångerna när man bor så långt härifrån. I torsdas var vi hos farmor på middag. Vi fick en utsökt portergryta och även träningsvärk i magen. Jag, syrran och kusinen Sofia fick några skrattanfall den kvällen, vilket var väldigt roligt :)

Idag försöker jag kolla upp vad som behöver förberedas till måndag och resten av veckan som kommer. En massa saker ska göras, startas upp, övas in, planeras och bokas. Men det fixar jag, köpte ju en ny kalender igår på stan så nu har jag koll på allt!

Det som är så tråkigt med att åka hem är att man är så långt ifrån en viss karl. Men imorn är det söndag och då ses vi ju :)


RSS 2.0