Vad är oddsen??

Det här är ju så typiskt mig. Att gå och bli sjuk innan något stort och speciellt. Igår fick jag feber och det var tänkt att jag skulle åka ner til Umeå idag för att hjälpa till med förberedelserna inför Ida och Samuels bröllop. Men det gick ju inge vidare direkt... Istället har jag suttit på häcken hela dagen och inte gjort nån nytta. Det komiska i detta är att syrran också har blivit sjuk, hon ligger också i feber. Vad är oddsen för att man blir sjuk samma dag egentligen??

Imorn hoppas jag att jag mår prima för då bär det av mot Umeå! Jag kan inte riktigt förstå att de ska gifta sig om två dagar! Va sjukt fort tiden har gått. Känns som att det var igår de förlovade sig och började prata om bröllop. Och här står vi nu. Det ska bli jätteroligt. Jag har en känsla av att jag kommer gråta under vigseln, blödig och känslig som jag är. Gäller att vara redo med en näsduk eller liknande för att torka tårarna. 

Nu ska jag nog försöka packa klart inför helgen. Behövs inte så mycket men jag har en luftmadrass som ska få plats så jag måste packa smart. Sen ska jag göra kvällsfika, det ska bli gott. Det hade också varit gott med spenat/tomat/potatis chipsen från LA! :)

Take care everyhopa!

Hemma

Nu har jag varit hemma i Piteå i några dagar efter min resa till andra sidan världen. 
Resan har verkligen varit jättebra, men dock vääldigt lång. Jag var på resande fot i snitt ett helt dygn, både dit och hem till Sverige igen. Men det var lätt värt det. LA är en helt otroligt stad. Vilken stämning där! Och vilka människor. Inte varje dag man möter Spindelmannen eller Jack Sparrow på gatan :)

Jag har verkligen haft det superbra. Solat, badat, shoppat, hängt med underbara människor och ätit frozen youghurt. Känns lite konstigt att vara tillbaka i Sverige igen då, med tanke på upplevelsen. En vecka går sjukt fort

På den här stranden brände jag mig REJÄLT en dag när vi låg där... Vackert!



Nu blir det packning inför bröllopshelgen i Umeå! :)

Nära

2 dagar kvar :)

En lugn morgon

Det här med lugna morgnar (stavas det så!?) är ju bland det bästa som finns. 
Idag klev jag upp strax före halv nio. Har ingenting inplanerat förrän kl 11 idag så jag tänkte att jag skulle ta förmiddagen till att lyssna igenom lite låtar. Att kunna sitta och äta frukost i lugn och ro utan att kolla på klockan och undra om man kanske borde göra sig klar, tidsoptimist som jag är, är ju otroligt skönt. Plus lite härlig musik i bakgrunden och solen som lyser in genom fönstren (väldigt skitiga fönster dock). En riktigt bra start på dagen känner jag!

Idag ska vi repa lite stämmor till Almas konsert nästa vecka. Det får ni inte missa, tisdag kl 19.00 på kåren, Alma och Countryorkestern. :) 
Efter lunch sätter vi oss med vårt kära grupparbete i luan igen. Vi har kommit en bra bit på vägen så jag tror nog att vi kan hinna klart det till nästa vecka. Hoppas jag iallafall!

Idag är det dessutom bara en vecka tills jag drar iväg. Ska bli så skönt och roligt! :)

En vecka senare

Ja det var exakt en vecka sedan jag uppdaterade min lilla blogg. Känns som att den veckan bara har flugit förbi mig. Vad har jag gjort egentligen i veckan kan man ju fråga sig...

Veckan började med en massa intressanta föreläsningar i luan. Ätstörningar, kost och hälsa och stresshantering var vad vi fick lite mer kunskap om. Riktigt bra. Bland de bästa lektionerna vi haft i luan faktiskt. Ja sen har jag haft min sångelev, min egen sånglektion, pianolektion, övat liiite, ätit lunch på kåren, sett ettornas sångare på konsert, redovisat vårt pararbete i luan och det bästa av allt; solat! :D

Sista april spenderades tillsammans med tre härliga tjejer på en balkong. Jag, Moa, Jenni och Lindie grillade, drack drinkar och solade hela eftermiddagen. Efter den fabulöst goda efterrätten drog vi upp till kåren där majbrasan var tänd och manskören sjöng. Det var mysigt, och varmt. Inte bara vid elden utan en bit därifrån också. Jag är så van vid att det är svinkallt när man är ute på sista aprl så jag hade klätt mig ordentligt. Men då svettades jag istället för att det var så pass varmt i luften. Kändes nästan som en sommarkväll.. en väldigt kall sommarkväll dock! Efter majbrasan drog vi hemåt mot ankars igen, efter en liten avstickare på en fest på "finankars". Väl hemma hos mig satte vi oss, jag Moa och Jenni i soffan och såg Dagboken. En helt underbar film. Väldigt fin!



Den lilla lilla majbrasan utanför kåren


Jenni och Moa är glada och varma


Tack för en riktigt trevlig dag!

1 maj kom värmen på riktigt. Då satt vi ute vid gaveln på mitt hus och solade nästan hela dagen. Mycket skönt och väldigt trevligt. Jag fick tillomed en liten bränna. Vårsolen är ju stark så man får passa sig.
Igår var jag ner till stan och strosade runt lite själv. Det var väldigt skönt fakiskt, att bara gå runt och kolla lite kläder och kolla på allt folk som vågat sig ut nu i solen. Jag var och lämnade in klänningen jag ska ha på bröllopet för omsömnad. Den är lite stor runt brösten så den behöver sys i lite. Sen handlade jag mat på Coop. Mycket mat. Jag ska laga en massa matlådor i veckan. Blir lite billigare så. :) Var tänkt att jag skulle cykla men då var det vääldigt lite luft i framdäcket så det funkade inte riktigt att ta cykeln. Jag hoppas att det bara fattas lite luft, så att det inte är punka eller nåt. Då blir jag less...

Så var det ju söndag igen då som sagt. Idag har jag inte gjort speciellt mycket. Planerat veckan lite, plockat undan alla kläder som legat utspridda över HELA lägenheten, bytt sängkläder och lagat fiskpinnar. Det sistnämnda gjorde jag för första gången och de blev helt okej, för att vara första gången. Nu sitter jag och uppdaterar bloggen medan tvätten går för fullt nere i tvättstugan. Har planerat att skriva klart metodikuppgiften, se två serieavsnitt och Wipeout ikväll, så jag har kvällen uppbokad. :)

Ha det bra vänner!

RSS 2.0