Välkommen tillbaka

Nu är det äntligen dags för en liten uppdatering här. Tänkte att det passade bra att skriva några rader nu när jag ändå ligger hemma och är sjuk. Jag har inte så mycket för mig om man säger så.
Man märker nu att man faktiskt har sjukt mycket att göra hela tiden när man väl inte gör något alls. Vad tråkigt det skulle vara dessutom om man inte hade haft alla dessa saker att göra. Skulle man bara ligga i soffan och se serier varje dag eller vad? Tråkigt säger jag bara!
Febern har alltså nått mig också tillslut. Den kom och hälsade på igårkväll, men nu verkar den ha gett med sig, vilket är grymt skönt. Då kanske man känner sig som folk imorgon. Att vara sjuk är inge kul, allra helst inte när man känner att man egentligen inte har tid till det. Jag kan känna att det är skönt att inte göra så mycket en dag, men sen räcker det. Jag blir rastlös!
Det var som sagt ett tag sedan jag bloggade. Har liksom inte känt att jag velat skriva något de senaste veckorna. Som en kär gammal bloggare sa i början av hans bloggkarriär: "Regel nr 1: Har du inget att skriva om, skriv ingenting det är förmodligen bättre än det travel som du lyckas pressa ur din just nu tomma hjärna." Håller med dig Samuel! ;)
John Mayer har äntligen släppt sitt nya album och det är verkligen jättebra! Njuter av varje ton! :)
Ja, det var allt jag kunde klämma ut min just nu tomma hjärna, så jag fortsätter nog att se min serie nu tror jag.
Bye bye

Kommentarer
Postat av: idaJ

By the way. Jag kan gärna ta och ge mej på din blogg snart :) Det kliar i mina fingrar och jag orkar inte göra om min egen för 1000:e gången ;) Jag använder mej gärna av Karros bilder. Så säg till när du har dessa i din ägo. Puss

2009-11-19 @ 23:26:46
URL: http://idaj.blogg.se/
Postat av: Anonym

Jaaa!! Jag satt och tänkte på det igår faktiskt!=) Jag får nog bilderna snart så jag säger till så fort jag fått dem! ;) Miss you darling! Puss

2009-11-20 @ 19:29:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0