Lyckad möhippa!

Ja så var det söndag och den sedan länge planerade möhippan har ägt rum. 

Dagen blev väldigt lyckad och den blivande bruden, alltså Ida, hade verkligen ingen aning om vad som skulle hända henne när hon åkte för att jobba igårmorse. Hon hade fått klartecken för att få vara ledig på fredagen men så ringde hennes chef under fredags kvällen och sa att hon måste jobba ändå för att elekrikerna inte har gjort sitt jobb eller hur det nu var. ;) Med inställningen att hon bara skulle jobba 4 timmar under lördagen lägger sig Ida, helt omedveten om vad som komma skall, i sin säng för att sova och ladda batterierna för jobb på en lördag. Trodde hon ja...

När hon kommer till jobbet står hennes två svägerskor och väntar på henne för att ta henne med sig upp till Piteå. Ida fattar ingenting, hon tänker bara på att hon måste gå in på jobbet för hon ska ju jobba... 
När hon tillslut satt sig i bilen bär det av upp till Piteå där resten av oss väntar med pastasallad. 

Dagens bravader drar igång vid 12-tiden nere på stan. Ida utsätts för en rad pinsamma saker, som att dansa vals med killar/män på stan, få kunderna på Cubus att prova en speciell tröja, spela en scen ur filmen Titanic och anordna ett aeroibcspass för pitebor ute på stan bland annat. Jag måste säga att det var väldigt underhållande att stå i bakgrunden och titta på. :)

Efter uppdragen nere på stan får Ida en välförtjänt massage medan vi andra fixar lite saker och byter om för kvällen. När Ida är klar blir hon körd ut till Bergsviken där en musikfestival hålls. Där får hon en omskriven text till Shirley Clamps härliga hit Min Kärlek. Den ska hon, tillsammans med ett band som vi fixat, framföra på scenen framför en stoor publik. När hon först får texten tror hon verkligen att det är ett skämt men sedan börjar hon inse att vi inte skämtar. 
Efter att ha väntat en liten stund är det dags för Ida att inta scenen och det gör hon med bravur. Hon sätter nästan all krånglig text och gör låten betydligt bättre än Shirley själv! :) Publiken gillade det kan jag säga. Bra gjort Ida!!

Framträdandet på 24 var det sista "jobbiga" Ida fick göra den här dagen. Vi åkte in till stan igen efter hennes succé på scenen, för att inta en supergod middag på Thai Garden. Där satt vi och pratade och hade trevligt. När vi betalat notan och tagit oss hem till Arvesens fortsatte våra trevliga samtal till sena natten. 

Hoppas du hade en bra dag Ida! :)

Kommentarer
Postat av: bruden

Alltså, vilken dag! Den var huur pinsam som helst. Men även ruskigt rolig, ett minne för livet. Ni är ju helt underbara! PUSS!

2009-04-24 @ 10:24:25
URL: http://idaj.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0