Only What You Make Of It

Jag efterlyser energi. Kom till mig!! This isn't my best day....

Jag vill ha sommar också. Det är mycket som jag vill just nu.
Den här fina, ljusa sommarkvällen längtar jag lite tillbaka till. Hamnfesten hemma i Övik. Jag och syrran på kajen. Underbart! :)
Pass Me The Jazz

Är helt slut i hela kroppen just nu. Kvällen spenderades i en trång, fuktig och svettluktande lokal lyftandes lite skrot. Body Pump gott folk. Hur härligt som helst! Men jobbigt. Jag kommer inte kunna kliva upp ur sängen imorn, det kan jag lova.

För övrigt har den här dagen inte varit min bästa dag direkt. Många olika känslor och tankar och en insikt om mig själv som lärare.

Mer än så har jag nog inte på hjärtat faktiskt. Någon som har en solresa i bakfickan som den kan ge mig? ;)


Godnatt

Find My Way

Så var det söndagkväll igen. Imorgon är det måndag och ännu en lektion med pedagogik och lärande om Hållbar Utveckling ligger på schemat. Hur ska jag orka upp? Motivationen tryter lite lagomt för en sån lektion. Allra helst på en måndag, värsta dagen på veckan. Det positiva med det är att man då har det bortgjort och sen innehåller veckan, förhoppningsvis, bara roliga saker!

Helgen har varit relativt lugn. Var med på ett riktigt struligt och otroligt skrattretande gig i fredas, hade en lugn dag hos syrran och här hemma på lördag, såg Melodifestivalen med några fina människor, besökte Challenge Bar, åkte hem måttligt besviken, vaknade idag och insåg att jag inte behövde stressa upp ur sängen, har slaviskt följt "Hogan knows best" på MTV hela dagen och nu ikväll sett film och ätit kladdkaka med syrran. Min helg i korta drag. På ett ungefär.

Idag har jag känt ett starkt behov av att komma ifrån den här staden ett tag. Egentligen räcker det nog bara att åka hem till mamma och pappa, men en resa till varmare breddgrader skulle ju verkligen inte skada. Till ett ställe där skolan inte existerar och där jag får vara hur länge jag vill. Leva ett annat liv för ett tag. Undrar om det har något att göra med halva min klass åker till Gambia imornbitti... Eller om jag blir påverkad av min gamla gospelkörs härliga resa till USA. Eller kanske min gamla gymnasiepolares 3-månaders äventyr till Thailand och Malaysia bland annat. Jag vet inte... Lite omväxling helt enkelt.

Idag har Ida i alla fall flyttat upp till norrland igen. Välkommen tillbaka säger jag, med hela mitt hjärta! ;)
Ja... nu ska jag försöka planera upp min vecka. Den kommer innehålla mycket känner jag på mig. SMASK-rep, Queen-rep, sånglektioner med mina elever, gospelrep, andra rep, träning, umgänge och säkert en massa annat. Glädje hoppas jag också på :)

Sov gott hörni!

This time we take it slow

Himlarns också! Jag har gått och blivit förkyld. Igår var jag helt död. Mina ögon var svullna och snoret rann. Vet inte hur många gånger jag snöt mig igår, näsan min var alldeles röd. Jag mår lite bättre idag men har ändå ganska lite energi till att göra saker. Vill mest bara ligga i soffan och se en bra film. Även fast jag sov 10 timmar inatt är jag trött. Antar att det är min kropps sätt att tala om för mig att jag kanske borde ta det lite lugnt några dagar.

Jag orkade i alla fall ta mig upp till skolan idag för ett koreografirep inför vår stundande gospelkonsert. Det var ett roligt rep det där. Så himla bra människor som är med, jag blir så glad utav dem! :)

Igår var ju också Fettisdagen och jag åt två semlor. Mumma! :P

Just det, igår när jag kom hem från skolan hade jag besök. På min dörrmatta. En liten söt katt med halv svans låg och sov så sött på min matta. Hon var även in en sväng i min lägenhet innan jag bar ut henne ut ur huset. Inte så bra för henne att vara instängd i ett trapphus hela dagarna.Lejonet och Gröna

Så var det över. Rytmisk Vokalensemble 1 på 7,5 hp är slut. Konserten är avklarad. Vi har sagt hejdå till varandra. Det är först nu jag inser hur mycket den här kursen har gett mig, på både ett musikaliskt plan och socialt plan. Jag har fått stifta bekantskap med nya människor, både på skolan och utanför och jag har fått lära känna sjukt duktiga och begåvade heltidsvokalsångare. Vilken kurs! :)

Tänkte ge er en bättre uppdatering imorgon men jag ville bara skriva ner ett tack till alla fina människor som jag fått jobba med det senaste halvåret! Bra jobbat allihop, och vilken konsert vi gjorde igår ;)En lugn stund

Med fötterna på soffbordet sitter jag nu och tar igen mig efter helgen. Det har verkligen varit fullt upp hela helgen måste jag säga. Lördag och söndag dag har vi haft rep med vokalensemblen tillsammans med två utav grabbarna från The Real Group. Det har varit en otroligt givande helg. Många utav låtarna har äntligen fallit på plats och vi har börjat tänka på sceniska saker inför konserten som vi har nästa helg. Ska bli riktigt kul att äntligen få framföra alla låtar som vi nu jobbat så länge med. Men det är samtidigt lite nervöst. Sitter allt så bra som det krävs för att vi ska kunna slappna av? Jag hoppas det!

Annars har jag tränat Body Pump, sett Melodifestivalen, spelat spel med härliga människor och ätit Rocky Road den här helgen. Mycket trevligt! Syrran har även hunnit färga mitt hår så nu är jag lite mörkare än tidigare. Ingen drastisk skillnad men det känns mycket bättre :)


Jag orkar bara med en liten snabb uppdatering ikväll så jag tänker avsluta här. Nu ska jag bege mig in i seriernas värld...

Idaho

Som ni ser är designen på min blogg ny. Liite mer färger än den som var tidigare. Jag tackar min kära vän Ida som gjort allt detta! Visst är hon duktig!? :) Jag är mycket nöjd! Idas blogg kan ni hitta här

Sitter hemma i soffan just nu och softar. Dagen har varit rätt lång och jag har inte varit på topp direkt. Men vi hade ett roligt gospelrep på förmiddagen och jag ser fram emot repet imorn tillsammans med kompet :)
Önskar också att jag hade lite mer motivation för tillfället till att undervisa mina elever. Jag vill ge dem så mycket kunskap men jag har bara inte motivationen till det. Vet inte vad det beror på...

Nu tar jag mig en liten chokladbit och lutar mig tillbaks i soffan med en serie.

Jag gillar inte oeffektivitet

Idag är det tisdag och jag har inte haft några lektioner. Skönt, tänkte jag igårkväll då jag låg i soffan och såg på Paradis Hotel(!). Jag hade hela dagen planerad. Skulle göra bort alla småsaker som hängt över mig i en veckas tid nu, för att komma ikapp lite. Jag skulle sätta in noter i min lilla fina sångpärm och även sätta ihop en pärm med bra sångövningar till mina elever. Plus lite annat! Men vad har jag gjort egentligen? INGENTING! Eller jo, städat undan lite här hemma och planerat lite, men jag har inte gjort något av det jag hade tänkt att jag så fint skulle hinna med idag. Suck!! En väldigt oeffektiv dag måste jag säga! (Jag vet att det heter ineffektiv.. ;) )

Snart ska jag få en fin middagsgäst och sen blir det träning med två andra fina människor. Kanske att morgondagen blir mer effektiv...

Avslutar med en bild på min snöbegravda syster från helgen hemma i Övik! Sjukt mycket snö hade vi :)


RSS 2.0