Make everyday count

Läste precis ett inlägg i en blogg som jag läser med jämna mellanrum. Hon skrev att varje dag räknas och att vi ofta har en tendens att bara se förbi vissa dagar, som att vi är på väg mot en mycket bättre dag än den som är just nu. Det gäller att se till att varje dag innehåller något som är värdefullt och att man faktiskt uppskattar alla sina dagar.
Jag tycker det var så himla klockrent när jag läste det för några minuter sedan att jag ville skriva ner det jag med. Man tänker ibland inte på att alla dagar faktiskt räknas...
Så, från och med nu kommer varje dag i mitt liv räknas som en fantastisk dag :)

Back in business

Just ikväll känner jag mig lyckligt lottad. Att lilla jag kan få ha en sån underbar vän som dig. Det gör mig otroligt glad. Och lite ledsen att vi inte bor närmare varandra. Piteå - Skövde är ju några mil...
Ett samtal över vårt telefonnät kan hjälpa så mycket! :)
Den här veckan har bara börjat och jag känner att det kommer bli en lång vecka med mycket olika innehåll. Här gäller det att vara effektiv som bara den och verkligen se till att saker görs när de ska göras. Annars hamnar man efter och det vill jag inte.
Var ju som sagt hemma i Övik i helgen och hjälpte till med en flytt. Det gick otroligt smidigt och vi hade flyttat allt som skulle flyttas på ungefär 10 timmar. Med några avbrott för mat, trevligt umgänge med en härlig släkt och lite sömn förstås. En bra och avkopplande helg på många sätt. Kändes skönt att komma hem en sväng, få något annat att tänka på och såklart umgås med päronen, katten och släkten. Var otroligt trevligt!
Nu är det nog dags att tänka på refrängen till sängen snart. Ska upp med tuppen imorn hade jag tänkt. Får se hur det går med det... :)

Screw you guys, I'm going home! ;)

Idag sätter jag mig i en bil med tre andra öviksbor och drar ner längs norrlandskusten hem till Örnsköldsvik. Ska bli lite skönt faktiskt med ett litet miljöombyte för några dagar. Är inte på något sätt less på Piteå eller människorna här men det ska ändå bli skönt. Man kan ladda om batterierna på ett annat sätt när man kommer hem. Kommer träffa lite släktingar, hänga med päronen och få mat serverad. ;)
Kommer dock inte bli en lugn helg då vi ska hjälpa min farmor och farfar att flytta. En massa packande och bärande av lådor kommer det bli. Men det gör inte så mycket. Det är en slags avkoppling det med tycker jag.
Sen ska jag nog hinna med en sväng på stan med mammsen också. Hade tänkt köpa lite nya träningskläder nu när jag börjat träna så himla mycket! Var på Body Pump igår och det var riktigt tungt kan jag säga. De hade ett nytt program och det var jag inte van vid så det gick väldigt tungt att lyfta vikterna. Träningsvärken börjar som smått komma till mig också. Lär väl vara helt lam i kroppen ikväll när jag kommer hem till Kroksta. Då ska jag gosa med katten!! Som jag saknat henne! :)
Nu ska jag bestämma lite låtar inför en konsert jag ska ha!
Ses i Övik!

All my friends

Igår påmindes jag om en sak.
Mina otroligt underbara vänner!
Jag känner mig väldigt glad och priviligerad att få ha så många kära vänner som jag faktiskt har.
Det känns fantastiskt! :)

Saturday

Dåligt med uppdatering från fröken Dissler nuförtiden.
Har inte så mycket att dela med mig till er just nu känner jag.
I helgen sjunger jag med vokalgruppen igen. Riktigt roligt och utmanande till tusen!
Grabbarna från Real Group är dessutom väldigt duktiga och inspirerande.
Eftersom det tar upp hela helgen så kommer jag behöva sitta med luan som jag har kvar imornkväll. Alltså dagen före inlämning. Inte bra! Men hellre det än en lördagkväll...
Funderar på att lägga mig i badet en stund men jag känner på mig att jag skulle kunna somna så det kanske inte är världens bästa idé.
Kanske slår på en film istället.
Hursomhelst, godnatt på er!

Uppmuntrandets helg

I helgen har jag haft otroligt roligt. Fredagen ägnades åt godis, chips, en lite tung men bra film och det roligaste av allt; dans till 90-talets hits!! :) En härlig och rolig fredagkväll med tre otroliga vänner. Tack från djupet av mitt hjärta, verkligen!
Så lördag, en dag som började med en god frukost tillsammans med världens bästa syster! Lite soffhäng, dammtorkning (internt ;)), stan, utsökt middag och en kväll med mycket prat med bästa Bea. Kan det bli bättre än så här? :)
Tack alla ni som står mig nära! Ni betyder mycket för mig! Ni peppar mig till att bli en bättre människa och göra det jag mår bra utav! Tack! :)

Onsdag

Ännu en ny dag. Onsdagen den 9:e september. Eller 090909 som de uppmärksammade idag på nyhetsmorgon. Är på väg upp till skolan nu för att göra lite småsaker. Öva ska jag också hinna med hade jag tänkt. Sedan blir det gospelkörrep. Ska bli kul! Gospel är det bäste!
Jag vet, jag är dålig på att blogga just nu. Men som en nybliven bloggare skrev för nån vecka sedan, blogga inte om du inte har något vettigt att säga. Så därför blir det inte många inlägg från min sida. Tack för de visdomsorden Samuel! ;)
Nu; skola!

Ett blogginlägg mitt i natten

Den här fredagkvällen blev inte riktigt som jag hade tänkt mig. Egentligen hade jag inte planerat något för det första, men sen när det kommer upp lite spontana planer så bygger man ändå upp förväntningar på kvällen och man tänker på hur den kommer ta sig osv. Jag säger absolut inte att kvällen var dålig på något sätt, men vissa saker stämde inte riktigt för mig ikväll. Tyvärr tänker jag inte dela med mig av några smaskiga detaljer så det enda jag säger är att det inte blev som jag tänkt mig.
Nämen, jag kanske ska krypa ner under täcket. Morgondagen kommer bli lång och innehålla mycket sång. Rytmisk Vokalensemblekursen drar igång och det ska bli riktigt spännande faktiskt. Är lite smått pirrig inför det! :)
Som sagt, sov gott världen!

Hard to get something done

Just nu har jag lite svårt för att komma igång med allt vad skola heter. Det är skönt att allt har dragit igång, det tycker jag verkligen, men min hjärna och min kropp har lite svårare att hänga med. Ta bara en sådan sak som att ta sig upp på morgonen. I morse hade jag ställt klockan på 8, vilket egentligen inte borde vara en jobbig tid att ta sig upp till. Men vad hände, jo jag snoozade en timme!! En timme! Klockan 9 klev jag upp och var alldeles tung i kroppen, ögonen tittade i kors och jag funderade över hur det här ska gå!? Jag antar att jag kommer vänja mig om nån vecka eller så, men än så länge kan jag konstatera att det är otroligt svårt att ta sig upp på morgonen. Och ännu svårare är det att ta tag i saker som borde göras. Just för tillfället är det inte jättemycket men det är ändå saker som ska göras. Kanske är det så att jag har för lite att göra och på grund av det vet jag inte riktigt vart jag ska börja. Eller så är det helt enkelt för att jag inte har haft något speciellt att göra i mer än månad nu...
Jag tror att jag börjar med en god lunch i alla fall. Det hjälper nog! :)

By the way..

.. det är något fel med blogg.se tror jag, inläggen blir jättefula eftersom alla radbrytningar man gör försvinner när bloggen publiceras. Så ni vet :)

Gospel is the best

Nu har vi äntligen dragit igång vårt lilla gospelprojekt eller vad man nu ska kalla det. Vi är nu ganska många som har gått Mellansels gospellinje tillsammans här på musikhögskolan och då passar det ju väldigt bra att sätta ihop oss till en gospelensemble. Ska bli riktigt roligt! Ikväll har vi spånat på lite låtar och konsertdatum och lite sånt. Det här kommer bli en fet produktion och otroligt roligt! :D Som jag längtat!
Lite gospeltips till er som vill förkovra er:
Kirk Franklin.
Israel & New Breed.
Smokie Norful.
Fred Hammond.
Tye Tribbett.
Bara några av alla stora och mycket bra gospelartister. Mumma! :)

Måndag igen

Första skoldagen är avklarad och peppen har liksom inte infunnit sig ännu. Tyvärr. Kanske kan bero på den otroligt långa och sega introduktionen till pedogogikkursen som vi hade idag på eftermiddagen. Var det fler än jag som inte blev direkt taggad att köpa ungefär 158 böcker för 5 uppgifter? Suck...

Men men, det är bara att bita ihop och köra på! Dags att ta tjuren vid hornen... typ....!
Det får bli imorrn. Nu blir det lite mysmusik. Dixie Chicks till att börja med.
En liten fråga, varför ska Skövde ligga så långt bort från Piteå?? Saknar....

RSS 2.0