What Can I Say

Det var återigen ett tag sedan jag lyckades ta mig i kragen och skriva några väl valda ord här i bloggen. Händer så mycket just nu så mina tankar på att blogga faktiskt glöms bort lite om jag ska vara ärlig.
Jag har börjat räkna ner veckorna tills det att jag får återse Övik och familjen igen. Bara 3 korta veckor kvar! Längtar hem sådär mycket nu igen, helt tokigt egentligen. Tycker att det inte var så längesen jag var hemma i mer än en vecka. Men som sagt, 3 veckor kvar. Och en massa skolarbete! Det tar aldrig slut. Just nu är vi ute på fältstudier inom en utav kurserna i pedagogiken och det är smått intressant. Ett litet avbrott från den övriga skolan men ändå inte helt motiverad fältstudie. Känns inte som att det är någon som har något som helst kläm på vad den här kursen innehåller eller vad vi ska göra. Bra LTU!
Helgen var mysig på alla sätt. Jag och syrran har lagat underbart god middag, bakat lussekatter och promenerat till stan i solen!! Ja, solen tittade fram några timmar på lördagen! :) Annars är det ganska mörkt här uppe just nu..
Lördagkvällen ägnades åt tacos och en massa kacklande i min lägenhet. En riktigt trevlig kväll! :)
Jag har kommit underfund med mer och mer nu att jag verkligen älskar country!! Lyssnar just nu på Carrie Underwood och det är så bra musik, så gripande på nåt sätt. Hennes nya skiva är verkligen jättebra, många låtar som jag fastnat för. Har även hittat ett band som heter Little Big Town och en duo med namnet Sugarland. Också väldigt bra! :) Country och Gospel gör mig otroligt glad och peppad! Har även lyssnat på Israel & New Breed idag. SÅ svängigt så man vet inte riktigt vart man ska he sig!! "We Win" är min favorit där just nu!
Nämen om man ska ta och göra lite nytta, lära sig lite låtar kanske.
Ha en bra måndagkväll alla! :)

Välkommen tillbaka

Nu är det äntligen dags för en liten uppdatering här. Tänkte att det passade bra att skriva några rader nu när jag ändå ligger hemma och är sjuk. Jag har inte så mycket för mig om man säger så.
Man märker nu att man faktiskt har sjukt mycket att göra hela tiden när man väl inte gör något alls. Vad tråkigt det skulle vara dessutom om man inte hade haft alla dessa saker att göra. Skulle man bara ligga i soffan och se serier varje dag eller vad? Tråkigt säger jag bara!
Febern har alltså nått mig också tillslut. Den kom och hälsade på igårkväll, men nu verkar den ha gett med sig, vilket är grymt skönt. Då kanske man känner sig som folk imorgon. Att vara sjuk är inge kul, allra helst inte när man känner att man egentligen inte har tid till det. Jag kan känna att det är skönt att inte göra så mycket en dag, men sen räcker det. Jag blir rastlös!
Det var som sagt ett tag sedan jag bloggade. Har liksom inte känt att jag velat skriva något de senaste veckorna. Som en kär gammal bloggare sa i början av hans bloggkarriär: "Regel nr 1: Har du inget att skriva om, skriv ingenting det är förmodligen bättre än det travel som du lyckas pressa ur din just nu tomma hjärna." Håller med dig Samuel! ;)
John Mayer har äntligen släppt sitt nya album och det är verkligen jättebra! Njuter av varje ton! :)
Ja, det var allt jag kunde klämma ut min just nu tomma hjärna, så jag fortsätter nog att se min serie nu tror jag.
Bye bye

RSS 2.0