Ännu en dag under täcket

Idag mår jag lite bättre men magen krånglar fortfarande. Det här är inte kul. Jag vill må bra, NU! Det enda jag gör just nu är att ligga under täcket i soffan och se på tv eller nån serie på datorn. Låter visserligen väldigt skönt, tro mig det är det också, men jag börjar bli lite less nu. Jag har otroligt tråkigt. Var längesen jag hade så här tråkigt kan jag säga. Försöker komma på saker som jag kan göra när jag ändå bara ligger stilla men jag kan inte komma på en enda sak. Jag vill bara bli frisk så jag kan ta mig till skolan och öva lite, eller träffa lite folk. Äta är något jag vill göra också. Är så hungrig men jag klarar inte av att få ner nåt. Suck....

Har läst studiomusikernas bloggar och om man ska döma av det de skriver så tror jag att de har det rätt så bra därborta i USA. Det är de värda! Men lite tomt är det här nu när de är borta.

Jahapp.... nu då? Åh va uttråkad jag är!!!!


Jag är sjuk

Den här natten har inte varit rolig för min del. För det första tog det en evighet innan jag somnade och när jag väl gjorde det fick jag sova en timme max. Då väckte min kropp mig och sa att du mår dåligt, du måste upp och spy. Så då gjorde jag det. Åh va dåligt jag mådde och hemska tider va ont i magen jag hade. Men det gick över när jag fått upp det.
Men nu idag verkar det inte riktigt som att det vill gå över. Det bubblar som i magen och jag tror att jag har feber. Inte alls roligt. Så det blir sängläge för mig idag igen. Om det bara kunde gå över snart, orkar inte med att vara sjuk, det är så jobbigt!


Fejjan

Jag tror att jag har varit inloggad på facebook hela dagen idag. Från det att jag vaknat till liv vid 13-tiden tills nu.... Sickness! Kanske dags att logga ut.

Fia

Kände för att lägga upp en bild på vår söta katt! Hon är världens goaste varelse! Saknar henne!




Slö söndag

Idag har jag en sån där superslö söndag. Hade dock en superslö lördag igår men jag orkar inte göra nån nytta idag heller. Igår natt när jag la mig, planerade jag att jag skulle gå ut och gå, tvätta och diska. När jag vaknade för 45 minuter sedan fick jag se att det snöade(!), så promenaden uteslöt jag. Tvätten orkar jag inte riktigt med idag. Det enda jag måste göra är väl då att diska. Men det brukar ju gå ganska så fort. Så nu sitter jag här i soffan, under mitt täcke och funderar på att se nån serie. Kanske Grey's Anatomy!

Igår var vi nere på stan och bowlade. Det var roligt. Hade lite flyt där ett tag med några strikar men det dog ganska fort. Andreas vann hela kalaset och jag tror att jag kom tvåa. Fast jag ledde där ett tag!:) Efter det åkte vi på Ica och handlade ost och kex. Det satt vi och knaprade i oss hemma hos Alma och Andreas samtidigt som vi såg en film. Hade tänkt se SMASK på lokaltvkanalen men vi hittade inte kanalen....

Om lite mer än en vecka åker jag hem till Övik för att ta hand om päronens hus och vår katt. De åker till New York (lyllo dem!!) så jag och syrran ska vara hemma några dagar och se till så att ingen bryter sig in i huset, vilket jag verkligen inte tror kommer hända. Sen måste vi ju ta hand om katten också, hon klarar sig inte själv i mer än en vecka direkt. Det ska bli lite skönt ändå att komma hem, lite miljöombyte. Och nu på söndag kommer Elin hit och hälsar på faktiskt. Hon ska flyga hem till påsk så då passar hon på att flyga hit upp först och hälsa på mig några dagar! Det blir skoj!

Nu är dessutom luan klar, för den här gången! Skrev klart den sista uppgiften i fredas, läste igenom allt och lämnade in det. Så skönt! Men nu är det dags att påbörja den nya luakursen. På tisdag drar det igång!! Hoppas det inte är lika mycket uppgifter i den kursen...

Har hittat en ny favoritlåt by the way. Igår sökte jag lite musik på spotify som spelats i en serie och då hittade jag en tjej som heter Meaghan Smith. Jättemysig röst och underbar musik. Favoritlåten heter Five More Minutes! Jättefin!

Nu ska jag se Grey's! :)
Ta hand om er allihop!

En underbar födelsedag

Gårdagen var en jättebra dag! Jag hade det verkligen hur bra som helst. Dagen började lugnt och bra! På förmiddagen satt jag och skrev lua, jag hade ett litet flow där ett tag. På eftermiddagen blev det staden en sväng för inhandling av lite mat och lite dricka och en ansiktskräm. Sedan fortsatte eftermiddagen med lite städning, varvat med matlagning och bakning av kladdkaka. Sen hoppade jag in i duschen, en halvtimme innan folket skulle komma på födeledagsfika. Prick halv sju bankade någon på dörren. David och Erik kom precis i tid för de hade tråkigt hemma. Sedan kom folket i jämn ström! Joel, Josefin, Philip, Alma, Micke.. var det nån fler?! Vi hade jättetrevligt med kladdkaka och lite vin!
Sen blev det en liten fest hos Micke och där var det betydligt mer folk. Jag fick det till 18 pers när jag räknade. 18 personer i en lägenhet lika stor som min. Det var varmt kan jag säga!

Jag hade verkligen en jättebra dag. Gjorde egentligen inte så mycket speciellt, men jag var bara otroligt glad! Som man ska vara på sin födelsedag! :D Det enda som saknades var en kram från mamma pappa och systeryster! Hade varit mysigt att få!

Nu ska jag ringa min mamma som är ensam hemma ikväll. Pappa är bara ute och spelar hela tiden!

:D

Idag är det en bra dag! Solen lyser och jag är glad :D

Hmmm

Imorn ska jag ha min lunchkonsert. Det ska bli roligt men just nu är jag faktiskt lite nervös tror jag.. Vet egentligen inte varför! Det låter bra när vi har repat och jag tror att det kommer bli bra och roligt när vi står där och kör. Men jag är ändå nervös... Är kanske annat som snurrar i min hjärna också men ändå. Jag ska ha kul imorn iallafall!
Sen blir det filmkväll. Härligt! :)

Är ganska dålig på att skriva här just nu, vet inte riktigt vad jag vill skriva om så ni får hålla er till tåls och vänta lite.
Den som väntar på nåt gott väntar aldrig för länge.... eller vad det nu heter! :)

Fredag eftermiddag!

Fredag måste ändå vara veckans härligaste dag! Man gör sista dagen i skolan och sen är det helg! (oftast har man inga lektioner men man gör saker ändå för att kunna vara ledig under helgen!)
Den här fredagen har varit en bra dag. En väldigt skön förmiddag, lunch på skolan, lite trevligt häng med Jenni och nu har jag suttit och skrivit lua i biblioteket. En bra dag än så länge! Förutom två saker som har gått åt skogen.. eller inte riktigt åt skogen kanske.. Skulle boka ett PA till min konsert nästa vecka men så var det bokat redan hela den dagen - Piss! Sen skulle jag skriva ut affisch men skrivaren på service var trasig.... suck!!

Hoppsan, nu stänger bibblan så jag måste gå!!
Men hoppas ni alla får en riktigt bra och härlig fredagkväll! Det ska jag ha! ;)

Kära lua..

Sitter just nu i biblioteket på skolan och ska försöka skriva lite mer lua. Jag och Alma satt här igår på förmiddagen och skrev och det gick faktiskt riktigt bra, förutom att man blev fort less. Får se hur det kommer gå idag, jag är tröttare idag än vad jag var igår så jag hoppas att jag får ner nåt smart!

Veronica gör sitt sista prov idag, gruppledningsprovet, sen är hon klar med sin sökning! Hon har varit så duktig! :)

Nä, nu är det dags att ta tag i dagens arbete!

Första sökningsdagen

Måndagmorgon klockan 08.10. Jag sitter och försöker vakna till liv lite. Syrran gick precis upp till skolan för samling i aulan, hon börjar ju sina antagningsprov idag. Ska nog försöka ta mig upp till skolan snart jag med, när jag är klar. Hade tänkt öva lite och sjunga upp lite inför kvällen. Jag vet att det kommer bli otroligt stressigt i eftermiddag, när vi rullat allt ljud och soundcheckat och allt. Men jag ser fram emot kvällens konsert, det ska bli jättekul! Kom och lyssna på Josefins konsert ikväll klockan 19.30, kommer bli jättebra!!

Nä nu får vi ta tag i den här dagen tror jag. Dusch, frukost och sen upp till skolan. Så får det bli! :)
Ha en bra dag därute!


Redig uppdatering

Idag är det söndag och just nu sitter jag i min soffa med min syster liggandes bredvid. Så roligt att ha henne här några dagar. Hon ska göra sina antagningsprov den här veckan till musiklärarutbildningen. Nervös är hon allt! Men det förstår jag, det var jag med när jag gjorde mina prov. Hon kommer dock klara sig galant tror jag! :)

Nu var det återigen ett tag sen jag bloggade. Vet inte varför jag inte skriver mer än vad jag gör.  Jag kanske har för mycket att göra!? Eller....
Iallafall, den här veckan har jag gjort lite allt möjligt faktist. Lite lua, lite rep till Josefins konsert, (som för övrigt äger rum imorn kl 19.30 i Black Box, Studio Acusticum - Kom dit!) lite filmhäng, några konserter, lite lite övning och en metodiklektion. Helgen har varit väldigt lugn faktiskt. Såg Let's Dance och lite annan tv i fredas och igår var det Melodifestivalen som gällde. Vilken skräll by the way, att hon operasångerskan vann! Tyckte verkligen att Alcazar skulle vinna, deras låt var jättebra! "Stay the night, won't you stay the night..." :)

Den här veckan kommer jag behöva ägna nästan all min lediga tid åt den här himla luan... (pedagogiken för er som inte vet!) Har en stor inlämning den 27:e mars på fyra-fem uppgifter och jag har inte börjat. Not good! Men nu blir det stenhård pluggning. Förutom när det är rep på schemat! Och lite övning...

Nu ska jag se The Hills med syrran!
Gissa om man blir sugen på att åka till L.A när man ser den serien...

Kanske ska lägga mig i tid...

Försov mig igen idag. Typ tredje gången inom loppet av en vecka, vad är det här? Kanske ett tecken på att jag borde gå och lägga mig liite tidigare på kvällarna... eller?! :) Men det är ju så svårt ibland, även fast man är trött!
Hursomhelst, det var den snabbaste morgonen på länge för min del. Vaknade av ett sms kl 8. 33, skulle gå till skolan 8.50... Gissa om jag fick stressa. Hann få i mig en halv filtalrik och sen var det bara att dra iväg på ännu en Lua-lektion.
Den här gången var lektionen faktiskt rätt intressant, vi fick jobba lite själva och inte bara sitta och lyssna i tre timmar. Synd bara att man var så trött och nyvaken.

Nu ligger jag hemma i soffan. Tänkte att jag skulle ta en snabb powernap så jag orkar med resten av dagen. Ska ha min sångelev vid fyra och jag vill vara pigg för det. Så en liten stund tänkte jag sluta mina blå och sova. :)

Fredagkväll!!!

Jag sitter just nu och vilar magen lite efter en god middag, makaroner och korv! Riktigt gott! Ska snart göra mig ordning för kvällens bravader. Förfest och sen Kåren där ett riktigt RIKTIGT bra gäng ska spela D'angelos musik. Satt och lyssnade lite deras soundcheck tidigare och det svängde som bara den. Kommer bli väldigt bra det här. Jag är peppad för kvällen kan jag säga... ojoj!

Som ni märker har jag inte varit så duktig att uppdatera bloggen den här veckan, så jag drar en liten snabbis nu. Måndag var en seg dag, gjorde ingen nytta tror jag.. Hade lua... Såg film på kvällen hos Philip. Tisdag; repade lite kör till Josefins konsert och sen lite med kompet. Onsdag; övade faktiskt lite på förmiddagen. Är lite stolt över att jag lyckades planka en låt den förmiddan :) Sen tog jag en promenad i solen! Torsdag; blev det sovmorgon!:) Resten av dagen var ganska seg. Gjorde en affisch med Alma till min lunchkonsert. Idag har jag repat och varit en sväng på stan. Det var min vecka. Inte hänt så mycket ändå, den har varit lite seg, eller jag har varit lite seg kanske jag ska säga! Men det får man vara ibland!

Jag har även skrivit ihop intresseanmälan för sommarjobb som jag har lämnat på Coop och Ica idag. Får se om de är nå intresserade av att ha mig där och jobba.. Hoppas hoppas!!

Sen vill jag ju också åka till USA.... vore så otroligt roligt!!!

Men nu ska jag göra mig fin för kvällen! ;)
Ha en superbra kväll allihop!

RSS 2.0